Superman... de Tulcea. Un bărbat îmbrăcat în supererou a strâns apa de pe o stradă din oraş cu făraşul

Imagine de ErikaWittlieb de la Pixabay
Imagine de ErikaWittlieb de la Pixabay

Un bărbat din Tulcea, îmbrăcat în Superman, a strâns apa de pe o stradă din oraş cu făraşul. 

Conform tulceanoastra.ro, "supereroul a aterizat în centrul municipiului şi înarmat cu un făraş, a dat o mână de ajutor aruncând apa dintr-o baltă imensă în canalizarea înălţată mai mult decât normal, care… nu prelua nici un strop de apă!

Trebuie să vă spunem un secret: „Superman” este tulcean şi a apelat la acest gest pentru a trage un semnal de alarmă asupra lucrărilor de mântuială pe care le-a făcut Aquaserv-ul, pe bani foarte mulţi. Eroul din poză este fost militar de carieră, instructor sportiv, acum pensionar… cunoscut ca unul dintre cei care refuză să mai creadă în vorbele goale ale autorităţilor şi care taxează permanent derapajele acestora".

Jurnaliştii citaţi spun că au sesizat de mai multe ori conducerii Aquaserv astfel de situaţii, dar nu s-a schimbat nimic. 

"După milioanele de euro băgate în pământ, ne aşteptam ca rolul acelei scurgeri să fie cel de a prelua apa de pe carosabil, dar… a trebuit să vină „Superman” să mai arate încă o dată cât de incompetenţi sunt cei care au pus mâna pe oraş de doi ani şi jumătate! Ce dacă stau şi dorm pe salarii nesimţite! Timpul trece şi cei care suferă sunt doar tulcenii!", mai arată sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel