EXCLUSIV  SUNAȚI la 112! Oameni care merg la supermarket, PERICOL de MOARTE. ”Să înceapă ANCHETA!”

Senatorul Marius Marinescu a luat atitudine în urma unor cazuri revoltătoare petrecute în București.

Senatorul Marius Marinescu trage un semnal de alarmă cu privire la numeroasele cazuri în care stăpânii animalelor de companie își lasă patrupedele în mașină, în plină caniculă, în timp ce ei merg la supermarket.

'Numeroși iubitori de animale îmi spun că viața câinilor este pusă în pericol zilnic. Mă refer acum la cazul persoanelor care merg la cumpărături însoțite de câini. Patrupedele sunt lăsate în mașină, la temperaturi insuportabile, de peste 40 de grade Celsius, până ce stăpânii lor își fac aprovizionarea. Din cauza acestor temperaturi extrem de crescute, câinii riscă să facă hipertermie și să moară!' a spus Marinescu.

'Un alt semnal de alarmă îl constituie câinii ținuți în lanțuri, în special în zona rurală. Mulți dintre ei au pierit înecați, alții sunt expuși la hipertermie din cauza soarelui arzător și a lipsei de apă.'

'Îi rog pe iubitorii de animale să sune imediat la 112 pentru a anunța Poliția și să se înceapă o anchetă penală împotriva vinovaților. Cruzimea împotriva animalelor (provocarea de suferințe fizice și psihice prin orice mijloace) se sancționează, conform Legii de protecție a animalelor, cu amendă de la 1.000 RON la 10.000 RON sau închisoare de la 6 luni la 3 ani. Și eu am constatat numeroase cazuri de acest fel și am luat atitudine!' a subliniat Marinescu.

'Salutăm încă o dată demersurile care se fac pentru înființarea Poliției Animalelor, proiect care se va materializa în luna septembrie. Prin aceasta stopăm masacrul asupra animalelor.' a concluzionat senatorul Marius Marinescu, pentru DC News.

VEZI ȘI ORDONANȚA VELA. ”Până la 1 septembrie se va întâmpla!” 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel