Summit Sibiu. Șerban Nicolae: ''Summit-ul informal al popularilor ipocriți''

Șerban Nicolae
Șerban Nicolae

Senatorul Șerban Nicolae a reacționat, într-o postare pe Facebook, cu privire la summit-ul informal desfășurat la Sibiu și la Declarația la care au convenit liderii UE.

În urmă cu treizeci de ani, milioane de oameni s-au luptat pentru unitate și pentru a fi liberi și au doborât Cortina de fier care a împărțit Europa în două timp de mai multe decenii. (…) Vom da dovadă de solidaritate în vremuri dificile și vom sta întotdeauna alături unii de ceilalți.”  este unul dintre punctele la care au convenit liderii UE, în cadrul unei sesiuni de lucru de la summit-ul informal de la Sibiu.

Șerban Nicolae a titrat pe Facebook: SUMMIT-ul INFORMAL AL POPULARILOR IPOCRIȚI . Acesta a făcut referire la unul dintre punctele Declarației de la Sibiu:

În urmă cu treizeci de ani, milioane de oameni s-au luptat pentru unitate și pentru a fi liberi și au doborât Cortina de fier care a împărțit Europa în două timp de mai multe decenii. (…) Vom da dovadă de solidaritate în vremuri dificile și vom sta întotdeauna alături unii de ceilalți.”

Alături unii de alții… Da, de-o parte și de alta a „Cortinei de fier” Schengen! Oare politrucilor luxem-burgheji veniți la Sibiu (în ROMÂNIA, în Uniunea Europeană!), le-au fost verificate documentele de identitate la trecerea graniței? În „spiritul de la Sibiu”, bineînțeles.

P.S. Pe banii bugetului României, Guvernul a organizat impecabil chermeza PPE de la Sibiu. Fără standarde duble… a concluzionat senatorul Șerban Nicolae. 

VEZI ȘI Declaraţia de la Sibiu - adoptată: 10 angajamente pentru liderii UE, printre care apărarea "unei singure Europe"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel