Sulfina Barbu: Nicolăescu se comportă precum un caniche

sulfina_barbu
sulfina_barbu

Viceliderul deputaților liberali, Eugen Nicolăescu, a fost aspru criticat, joi la RFI, de către vicepreședintele PDL Sulfina Barbu, pentru declarațiile acestuia din urmă cu o zi la adresa ambasadorului SUA la București, Mark Gitenstein.

Sulfina Barbu consideră că Eugen Nicolăescu se comportă "distructiv" la adresa relațiilor cu SUA, asemeni unui "caniche care latră la cei care-l supără pe stăpân", deși cunoaște faptul că  ambasadorul SUA nu și-a exprimat punctul de vedere personal, ci pe cel al administrației Obama.

"Declaraţiile aiuritoare ale domnului Eugen Nicolăescu nu fac decât să-l alunge pe domnul Gitenstein din România. Se comportă, din păcate, distructiv la adresa relaţiilor cu partenerul nostru strategic. Toată lumea ştie că domnul ambasador exprimă punctul de vedere al administraţiei Obama, al conducerii Statelor Unite şi nu exprimă un punct de vedere personal şi toată lumea ştie că susţine România în lupta împotriva corupţiei, în lupta ei pentru integrare deplină în structurile europene şi structurile NATO, deci este un partener. Un astfel de comportament nu face decât să dea din nou o lovitură credibilităţii", a declarat, joi, la RFI, Sulfina Barbu.

Vicepreședintele democrat-liberalilor susține că deputatul liberal are un comportament asemeni unui cățel, care latră la cei care l-au supărat pe liderul PNL, "ca să dea bine în fața șefului de partid".

"Domnul Eugen Nicolăescu se comportă precum un căţel, caniche, care latră la cei care-l supără pe stăpân. Ştim foarte bine că domnul Crin Antonescu este supărat şi pe Comisia Europeană şi pe administraţia Obama şi acum domnul Nicolăescu, probabil, pentru că a fost pus preşedinte interimar la Organizaţia Sectorului 1, ca să dea bine în faţa şefului de partid, latră la cei care l-au supărat pe domnul Crin Antonescu", a apreciat Barbu, referitor la declarațiile din urmă cu o zi ale deputatului liberal.

Eugen Nicolăescu a afirmat, miercuri, la RFI că americanii văd singuri ce se întâmplă în România şi "n-au nevoie să fie dirijaţi, intoxicaţi, otrăviţi de oameni ca Mark Gitenstein", care, în opinia sa, vorbește strict partizan".
Ambasadorul SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein, a declarat marţi că este îngrijorat de posibilitatea ca seria de alegeri dificile de care se apropie România să dezbine poporul. El menţionează nevoia ca politicienii români să se întoarcă la o coabitare civilizată şi stabilă.

"Urmează provocări extrem de mari. România se apropie de o serie de alegeri dificile, care este posibil să dezbine poporul. Sincer, sunt îngrijorat. După încheierea războaielor politice, vor reuşi politicienii români să se întoarcă la o formă de coabitare civilizată şi stabilă?", s-a întrebat ambasadorul Mark Gitenstein.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel