Subiecte Bacalaureat 2021. Ce a picat la matematică

Sesiunea de bacalaureat din vara anului 2021 a început ieri, 28 iunie, cu proba scrisă la Limba și literatura română și continuă astăzi, 29 iunie, cu proba obligatorie a profilului.

Probele scrise la matematică și istorie de la Bacalaureat 2021 încep astăzi, 29 iunie, la ora 9:00. Absolvenții de liceu pot intra în sălile de clasă între orele 07:30 și 08:30, pe baza unui act de identitate cu fotografie. Toate probele examenelor scrise durează 3 ore.

Absolvenții de mate-info, științele naturii, tehnologic și pedagogic (n.r., doar specializarea învățătoare-educatoare) s-au pregătit să susțină proba scrisă la matematică. De cealaltă parte, absolvenții de profiluri umaniste și vocaționale (n.r., artistic, sportiv, teologic, pedagogic) susțin proba scrisă la istorie.

VEDEȚI AICI CE SUBIECTE AU PICAT LA MATEMATICĂ.

Peste 133.000 de candidați, înscriși pentru susținerea probelor scrise

Potrivit Ministerului Educaţiei, pentru susţinerea probelor scrise s-au înscris 133.663 de candidaţi, dintre care 114.137 de candidaţi din promoţia curentă, respectiv 19.526 de candidaţi din promoţiile anterioare. În Capitală vor susţine probele scrise ale examenului de Bacalaureat peste 15.300 de candidaţi.

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 5 iulie (până la ora 12:00). Contestaţiile pot fi depuse/transmise în aceeaşi zi, în intervalul orar 12:00 - 18:00, inclusiv prin mijloace electronice.

Care sunt regulile examenului

în sălile de clasă în care se desfăşoară probele, locurile se stabilesc astfel încât să existe între candidaţi o distanţă de 1 metru unul faţă de celălalt, pe rânduri şi între rânduri; în situaţia în care acest lucru nu se poate realiza, se va asigura distanţarea maximă posibilă; fiecare persoană care are drept de acces în şcoală va primi câte o mască la sosire şi, dacă solicită, şi la plecare; sălile de clasă vor avea dezinfectanţi pentru mâini; în incinta centrului de examen va fi purtată, obligatoriu, masca de protecţie; colectarea măştilor purtate se va face în locuri special amenajate şi semnalizate.

În acelaşi timp, este interzis schimbul de obiecte personale. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor in sala de examen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel