Subiect la Bac-ul francez: cum să te fereşti de falsificatorii români

diploma-de-bac-francez
diploma-de-bac-francez

Un subiect de drept din 2012 de la bacalaureatul francez pentru Ştiinţe şi Tehnologia Managementului (STG) le cerea elevilor să indice modalităţile prin care te poţi feri de falsificatorii români. Reclamaţia pe acest subiect a venit din partea sindicatului francez din educaţie UNSEN - CGT Educ'action.

Subiectul are următorul enunţ: "Prezentaţi formalităţile pe care trebuie să le îndeplinească un marochinier care vrea să îşi protejeze timp de 20 de ani marca de falsificatorii care operează în România".

Potrivit comunicatului, subiectul nu necesita menţionarea României. "Mai degrabă decât să fie o clarificare pentru subiect, această menţiune este insultătoare pentru românii care se văd, încă o dată, stigmatizaţi după declaraţiile infame ale guvernului precedent", afirmă comunicatul.

"Sugerăm ca subiectul de anul viitor să fie: Prezentaţi formalităţile ce trebuie îndeplinite de elevi pentru a se proteja de subiectele insultătoare", continuă textul, adăugând că sindicatul va continua să lupte împotriva rasismului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel