SUA: Stripteozele, PROTEST față de închiderea cluburilor locale

Dansatoarele de striptease din New Orleans au organizat un marş pe străzile din centrul oraşului joi, pentru a protesta faţă de închiderea cluburilor locale, informează AFP. 

Opt cluburi de striptease de pe Bourbon Street şi străzile adiacente din Cartierul Francez - Le Vieux Carre - au fost închise în această săptămână pentru prostituţie şi trafic de droguri, într-o perioadă în care metropola din statul american Louisiana se pregăteşte pentru celebrul său carnaval Mardi Gras. 

Unele cluburi au fost redeschise ulterior, însă câteva sute de dansatoare de striptease, angajaţi ai cluburilor şi simpatizanţi ai acestui sector de divertisment au defilat prin centrul oraşului scandând lozinci, precum "trupul meu nu este ilegal" sau "drepturile dansatoarelor de striptease sunt drepturi ale omului". 

Manifestanţii se tem că îşi vor pierde locurile de muncă în urma închiderii acelor cluburi şi că autorităţile locale încearcă să ofere o dimensiune familială cartierului istoric Le Vieux Carre din centrul oraşului. 

Mesaje împotriva închiderii cluburilor

"Protestăm pentru că se încearcă să se închidă cele mai multe cluburi de pe Bourbon Street pentru a face din această zonă un fel de port de croazieră în stilul parcurilor Disneyland", a declarat una dintre stripteuzele prezente la protest, Emily Hernandez. 

Un alt protestatar purta o pancartă pe care era scris mesajul "Bourbon Street, nu Sesame Street", care făcea trimitere la o populară emisiune de televiziune pentru copii, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel