SUA: Atac armat cu cel puțin cinci morți

Atac armat SUA
Atac armat SUA

Un nou atac armat a avut loc în SUA, cel puțin cinci persoane fiind ucise, inclusiv atacatorul. Scenele tragice au avut loc vineri seara, în apropiere de Los Angeles, California, la numai câțiva kilometri distanță de locul unde președintele Barack Obama participa la o reuniune de colectare de fonduri.

Totul a început în casa suspectului, în jurul orei locale 12:00 (22:00, ora României), scrie Mediafax. Acesta, îmbrăcat în haine de culoare închisă şi purtând o vestă antiglonţ, i-a omorât primii pe tatăl şi fratele său, după care a incendiat casa şi a deschis focul de mai multe ori la Santa Monica.

O femeie a povestit că l-a văzut pe suspect, în vârstă de 25-30 de ani, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, trăgând de aproape într-o şoferiţă cu o puşcă de asalt semiautomată, după care a luat o maşină.

Alte cinci persoane au fost rănite, dintre care una grav, iar alta se afla într-o "stare gravă, dar stabilă", a anunţat sergentul Richard Lewis.

"Nu este vorba despre un atac armat într-o şcoală", a subliniat şefa poliţiei din Santa Monica Jacqueline Seabrooks. "Este vorba despre incidente care au început în afara campusului şi care au continuat în campus", a continuat ea.

Atacatorul, a adăugat ea, "a fost rănit mortal de către poliţie în biblioteca Universităţii din Santa Monica".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel