Studiu FULMINANT despre România. Banciu: "Unde MIZERIA e cât casa și prostia a umplut tot, acolo fericire! Vedeți, mă, proștilor?"

Radu Banciu a comentat un studiu UNICEF potrivit căruia copiii români sunt printre cei mai fericiți în lume, dar și penultimii la citire și matematică.

„S-au făcut niște studii la nivel mondial, acum că tot ne despărțim de viață. Am ieșit printre cei mai fericiți. Fabuloase sondaje! Acolo unde mizeria e cât casa, unde prostia a umplut tot văzduhul, acolo fericirea e pură, bă, fraților! Optimismul și astea... Măcar o să murim împăcați. Revenim la copii, că ei sunt viitorul țării. Nu mai avem viitor, dar mai sunt copii, să știți, și sunt chiar fericiți. Fericirea copiilor noștri e, într-adevăr, neprețuită.

Potrivit unui mare studiu făcut pe mai multe valențe la nivel de UNICEF, s-a stabilit că țara noastră se situează pe locul al treilea pe glob, în ceea ce privește satisfația de viață la vârsta de 15 ani. 85% dintre copiii români cu vârsta de 15 ani sunt mulțumiți de viața lor. Doar două țări sunt deasupra noastră: Olanda, cu 90% satisfacție, și Mexicul - 86%”, a spus Radu Banciu, la B1 TV.

"Vedeți, mă, proștilor?" Copiii români, penultimii în lume la citire și matematică

Alături de Bulgaria, România ocupă penultimul, respectiv ultimul loc în clasamentul competențelor la citire și matematică. Noi credeam că aceste sondaje, aceste teste sunt manipulate, falsificate în favoarea granzilor. Ei bine, nu! SUA, Bulgaria, Chile și România sunt cele mai pricăjite țări la acest nivel. La latura cealaltă: Danemarca, Norvegia, Olanda sunt pe primele locuri pe glob. 

În Japonia, copiii sunt nefericiți, bă, fraților, că-i duce trenul repede, că-i curățenie pe străzi, că au metrou, că au infrastructură... Sunt nefericiți, bă! Japonia are cel mai rapid internet din lume, după ultimele informații. Ce i-ar putea mulțumi pe copiii ăștia?

Vedeți, mă, proștilor, că nu e așa? Cu optimismul ăsta al vostru de alegeri? Cu cât știi mai multe, cu cât ești mai deștept, mai inteligent, cu atât ești mai nefericit ești mai introvertit, strângi mai multe în tine, ai mai puțini prieteni. Așa e peste tot Marea Britanie și ea e în coada clasamentului, cu copii nefericiți. O să ziceți: ”la proștii ăia plouă toată ziua!”. Bine, bă, că-i frumos la noi, că e vreme bună. Atâta doar că nu e aerul de respirat”, a completat el. 
 

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy