Strigătul Elenei Udrea. Scenariu sumbru

Elena Udrea a declarat că nu poate plăti cauțiunea de cinci milioane de lei pentru că toate bunurile ei sunt sechestrate chiar de către DNA. Aceasta a mai precizat că nu dorește să vorbească mai mult din respect pentru victimele tragediei de la Colectiv.

"Nu pot plăti. Am toate bunurile sechestrate chiar de către DNA. Îmi e imposibil să achit o cauțiune atât de mare, cea mai mare din România, în condițiile în care bunurile sunt sechestrate.

Toate resursele mele sunt în declarația de avere. Voi contesta la instanță și în fața procurorilor atât cuantumul cât și faptul că mi se cere să plătesc o cauțiune în condițiile în care toate bunurile îmi sunt sechestrate. Trăiesc din îndemnizații. Am resurse minimale. Îmi e imposibil din indemnizația de parlamentar și din veniturile mele să plăteasc această cauțiune.

Se va cere un nou aviz de arestare dacă nu plătesc", a declarat Elena Udrea, la venirea la sediul DNA, scrie B1.

Aceasta a precizat că nu dorește să vorbească mai mult din respect pentru victimele tragediei de la Coleciv și pentru rudele acestora.

"Nu aș vrea să vorbesc mai mult din respect pentru cei care au trecut prin clipe de groază și pentru rudele lor. Dacă vor fi controlate multe astfel de locații vor fi găsite în aceeași situație. Este un soi de «lasă, că merge şi aşa» care duce la tragedii ca cele de vineri. Este o lipsă de respect faţă de reguli şi faţă de lege atât a proprietarilor, cât şi a autorităţilor care nu au respectat legea", a declarat Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel