STREINU-CERCEL demitere. Orban: STUPIDITATE. E de anii 1950

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Ludovic Orban a vorbit despre planul lui Streinu-Cercel privind modul de acţiune împotriva coronavirusului. 

Premierul Orban a fost întrebat dacă se ia în calcul demiterea lui Streinu-Cercel, după documentul care a făcut subiectul presei în ultimele zile. Orban a declarat că despre acest lucru ar trebui întrebat ministrul Sănătăţii, făcând, însă, unele aprecieri la adresa celor scrise în planul respectiv.

"Încă o dată vă spun: aia este o năstruşnicie. O stupiditate mai mare nu am văzut. Nu ştiu dacă aţi citit documentul ăla. Zici că e făcut în anii '50: la fiecare după nevoi, cu statul care se ocupă de tot, preia distribuţia de energie electrică, de apă, utilităţi, nu mai plăteşte nimeni taxe, statul rezolvă tot. E o nebunie! Vă spun sincer, nici nu trebuia luat în serios.

Iar chestiunea aia... chiar stau şi mă întreb dacă a apărut întâmplător sau nu cu carantinarea părinţilor şi bunicilor noştri, cu ruperea de familii, sunt lucruri de o gravitate extremă care nu trebuie tratate numai cu un zâmbet ci şi cu măsuri", a declarat Ludovic Orban într-o conferinţă de presă pe care a susţinut-o joi, despre planul lui Streinu-Cercel. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel