Stevie Wonder s-a căsătorit a treia oară

Celebrul cântăreț american Stevie Wonder s-a căsătorit săptămâna trecută cu partenera sa din ultimii ani, Tomeeka Bracy, într-o ceremonie intimă, relatează online ziarul spaniol ABC.

Potrivit ziarului The Sun, celebrul cântăreț de soul s-a căsătorit cu mama celor doi copii ai săi cu care are o relație de cinci ani.

Stevie Wonder și Tomeeka Bracy s-au căsătorit într-o ceremonie restrânsă și romantică la hotelul Bel-Air din Los Angeles, la care au fost prezenți doar prieteni și câțiva colegi apropiați.

Unii dintre invitați au urcat pe scenă pentru a însufleți petrecerea, precum artiștii John Legend, Usher și Pharrell Williams.

La rândul său, mirele i-a dedicației soției sale unul din cântecele sale preferate "Try a Little Tenderness". A fost momentul cel mai romantic al serii, a declarat ziarului unul dintre martorii la eveniment.

Este cea de-a treia căsătorie pentru Stevie Wonder. Celebrul muzician care și-a pierdut vederea în copilărie s-a căsătorit prima oară în 1970 cu Syreeta Wright, una din celebritățile casei de discuri Motown, un mariaj care a durat doar 18 luni.

El a avut apoi o relație cu cântăreața Yolanda Simmons, cu care nu s-a căsătorit dar cu care are o fiică, Aisha Morris (42 de ani).

S-a căsătorit apoi cu designera Kai Millard, alături de care a stat 14 ani și cu care are doi copii: Kailand (16 ani) și Mandla Kadjay Carl (12 ani).

Stevie Wonder, în vârstă de 67 de ani, are în total 9 copii care au fost prezenți toți la nuntă și au avut fiecare un rol important în cadrul ceremoniei, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel