Stenograme din ședința PNL. Cearta Turcan - Orban

Raluca Turcan s-a contrat cu Ludovic Orban, în ședința PNL de astăzi. 

Ruptură în PNL. ”PNL se va rupe într-o formă sau alta” crede jurnalistul Sorin Roșca Stănescu, conform intervenției la Antena 3. 

Dovadă stau și replicile din ședința PNL de astăzi. Raluca Turcan i-a făcut mai multe reproșuri lui Ludovic Orban. Actualul președinte al PNL consideră că a făcut ”declarații corecte”. 

Vezi și: Scandal la ședința PNL. Orban, criticat de Raluca Turcan

”Dumneavoastră ați dat tonul, domnule Orban. Vreau să știți că atacând colegii de partid subminați autoritatea miniștrilor” ar fi spus Raluca Turcan în ședința PNL de astăzi, conform Antena 3. 

Ludovic Orban este de altă părere: ”Eu nu am atacat colegii, am făcut declarații corecte. Am susținut toate deciziile guvernamentale. Dacă vi se pare atac să vorbesc despre suflul nou cu colegi vechi...”. 

”În competiția internă, cine nu înțelege că avem o ocazie unică să valorificăm guvernarea și proiectele pentru categorii pe care PNL le-a pierdut, înseamnă că nu-și înțelege misiunea politică” a spus Raluca Turcan, după ședința PNL. 

Vezi aici mai mult: Turcan îl face frustrat pe Orban: Nu au ce căuta în politică!

De ce îl susține Turcan pe Cîțu la șefia PNL

De curând, Raluca Turcan și-a explicat susținerea pentru Florin Cîțu la șefia PNL.

”Eu îl susţin pe Florin Cîţu la preşedinţia Partidului Naţional Liberal. În primul rând, Florin Cîţu este parte activă în acest proces de reformă pe care suntem obligaţi să-l ducem la bun sfârşit. Eu, ca om politic, aflat în serviciul public de aproximativ 16 ani, chiar şi mai bine, sunt convinsă că dacă ratăm şi acest moment de reformă, vom ajunge la colapsarea unor sisteme importante, sisteme vitale din România. Şi în acelaşi timp, politic, PNL va avea o mare problemă să se mai redreseze. Aş putea spune că o reformă acum poate să conducă la o guvernare pentru PNL de opt ani  de zile, o tărăgănare a reformelor acum, la guvernare, ar putea să ducă PNL la desfiinţare. Şi de aceea, eu susţin cu tărie că Florin Cîţu, şi ca premier dar şi ca lider politic, va putea să finalizeze aceste reforme" spunea ministrul Raluca Turcan la România TV. 

Vezi și: Președinție PNL. De ce îl susține Raluca Turcan pe Cîțu și nu pe Orban: Trebuie să facem reformă, nu să vorbim despre reforme

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel