Turcan îl face frustrat pe Orban: Nu au ce căuta în politică!

Sursa foto: Facebook Raluca Turcan
Sursa foto: Facebook Raluca Turcan

Raluca Turcan a lansat un atac la adresa lui Ludovic Orban, după ședința PNL de astăzi.

"Frustrările individuale nu au ce căuta în politică"

"În competiţia internă, cine nu înţelege că avem o ocazie unică în care să valorificăm, pe de-o parte, guvernarea şi, pe de altă parte, proiectele pentru categoriile pe care PNL le-a pierdut înseamnă că nu îşi înţelege misiunea politică. Şi am aşteptări foarte mari, în primul rând, de la preşedintele partidului să facă lucrul acesta. Campania internă să o valorifice pentru PNL şi nu pentru propria persoană. Frustrările individuale nu au ce căuta în politică. Oamenii nu sunt interesaţi de frustrările niciunui politician. Sunt interesaţi de viaţa de zi cu zi, de salarii, de pensii, de guvernare, de locuri de muncă şi, dacă privesc spre un partid, privesc cu aşteptarea ca acel partid şi într-o competiţie internă este preocupat de cei din afară, nu de scaunele din interior", a declarat Raluca Turcan.

Vezi și: Stenograme din ședința PNL. Cearta Turcan - Orban

Raluca Turcan l-ar fi criticat pe Ludovic Orban, în ședința PNL de astăzi, pentru atacurile din ultima vreme, dar şi tabăra acestuia, în contextul în care apropiaţi de-ai lui Ludovic Orban, Antonel Tănase, de exemplu, i-ar fi numit pe cei din tabăra opusă "lichele", potrivit Antena 3.

La începutul lunii, liberalul l-a atacat pe Florin Cîțu, despre care spune că a adunat "lichele" şi "şmecheri".

"Cât despre iniţiatorul "proiectului politic nou" ei bine, eu, dacă aş fi în locul lui, m-aş delimita pe cât posibil de oameni care acum 1 lună voiau să-i care plasele lui Ludovic Orban pentru puţină atenţie. Când eşti cu adevărat nou şi vrei să faci cum nu au făcut alţii, să te îndepărtezi de practicile vechi, să începi de la 0, atunci nu aduna lângă tine în poza de grup oportunişti, lichele şi şmecheri", a spus Antonel Tănase.

Orban, săgeți spre Cîțu

În urmă cu doar câteva zile, Ludovic Orban spunea faptul că actualul premier este înconjurat de foşti PDL-iști şi că nu există, de fapt, niciun suflu nou în noua echipă a PNL pe care şi-o doreşte pentru a ocupa şefia PNL.

"Acum, sigur, să vorbești de un suflu nou cu o echipă care o are pe Alina Gorghiu, pe Raluca Turcan, Emil Boc, Gheorghe Flutur, Victor Paul Dobre, Florin Roman și așa mai departe, ca să nu fac o listă chiar... Trebuie definit ce înseamnă un suflu nou. Știți, eu sunt un om modern, un om care întotdeauna s-a adaptat, care a încercat întotdeauna să vadă, să se miște în sensul în care se mișcă societatea și la fel au fost foarte mulți dintre colaboratorii mei și eu cred că așa e normal, așa e firesc. Orice instituție trebuie să se adapteze”, a spus Ludovic Orban potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel