Scandal la ședința PNL. Orban, criticat de Raluca Turcan

Sursa foto: Facebook Raluca Turcan
Sursa foto: Facebook Raluca Turcan

La ședința PNL, Florin Cîțu nu a venit, iar Ludovic Orban ar fi criticat dur de echipa sa.

UPDATE: Se dă o luptă pe baza de date pentru că sunt alegeri în filialele din teritoriu, dar se apropie şi congresul. Potrivit unor surse politice citate de Antena 3, baza de date ar fi îngheţată pentru a nu mai fi adăugaţi alţi membri sau scoşi, însă ar trebui să se revină la baza de date din decembrie 2020. 

Sunt lideri foarte importanţi care nu se mai regăsesc în această bază de date. Aceştia au aflat abia în momentul în care au mers să îşi plătească cotizaţia.

Robert Sighiartău ar fi spus, în şedinţa de astăzi, faptul că din 2019 se lucrează la această bază de date,că este o bază de date performantă, că în acest moment este îngheţată şi că probabil vor soluţiona această problemă în zilele următoare.

________________________________________________________________________________

Raluca Turcan ar fi cea care l-a criticat pe Ludovic Orban pentru atacurile din ultima vreme, dar şi tabăra acestuia, în contextul în care apropiaţi de-ai lui Ludovic Orban, Antonel Tănase, de exemplu, i-ar fi numit pe cei din tabăra opusă "lichele", potrivit Antena 3.

La începutul lunii, liberalul l-a atacat pe Florin Cîțu, despre care spune că a adunat "lichele" şi "şmecheri".

"Cât despre iniţiatorul "proiectului politic nou" ei bine, eu, dacă aş fi în locul lui, m-aş delimita pe cât posibil de oameni care acum 1 lună voiau să-i care plasele lui Ludovic Orban pentru puţină atenţie. Când eşti cu adevărat nou şi vrei să faci cum nu au făcut alţii, să te îndepărtezi de practicile vechi, să începi de la 0, atunci nu aduna lângă tine în poza de grup oportunişti, lichele şi şmecheri", a spus Antonel Tănase.

Raluca Turcan ar fi spus, în şedinţa PNL de astăzi, că nu ar mai trebui să fie numiţi cei din actul guvernării astfel pentru că este subminat, în acest fel, actul de guvernare.

Schimburi de replici dure

Sunt schimburi de replici dure în şedinţă care are loc în acest moment, potrivit sursei citate. În weekend, au existat atacuri din ambele tabere. De exemplu, Ludovic Orban spunea faptul că actualul premier este înconjurat de foşti PDL-iști şi că nu există, de fapt, niciun suflu nou în noua echipă a PNL pe care şi-o doreşte în acest moment premierul pentru a ocupa şefia PNL.

"Acum, sigur, să vorbești de un suflu nou cu o echipă care o are pe Alina Gorghiu, pe Raluca Turcan, Emil Boc, Gheorghe Flutur, Victor Paul Dobre, Florin Roman și așa mai departe, ca să nu fac o listă chiar... Trebuie definit ce înseamnă un suflu nou. Știți, eu sunt un om modern, un om care întotdeauna s-a adaptat, care a încercat întotdeauna să vadă, să se miște în sensul în care se mișcă societatea și la fel au fost foarte mulți dintre colaboratorii mei și eu cred că așa e normal, așa e firesc. Orice instituție trebuie să se adapteze”, a spus Ludovic Orban potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel