Steluța Cătăniciu, intervenție la Antena 3: Vehiculați lucruri care nu sunt reale

Steluța Cătăniciu, deputat ALDE, a intervenit în direct la emisiunea "Subiectiv" pentru a infirma o informație pe care un membru USR o dădea drept sigură.

Cristian Seidler a zis că mandatul de parlamentar al Steluței Cătăniciu ar putea fi invalidat din cauza unor probleme cu ANI, lucru fals.

"S-au lansat niște informații false în ceea ce privește mandatul meu. Eu nu am fost condamnată. Domnul de la USR, Cristian Seidler, a spus că mandatul meu ar putea fi invalidat pentru că am fost condamnată de ANI. Imaginea Parlamentului suferă tocmai pentru că în spațiul public se lansează astfel de informații false. În ceea ce mă privește a existat o abatere disciplinară având în vedere că în 2009 am votat o hotărâre prin care se prelungea un contract de închiriere încheiat în 1973 care astăzi este în vigoare", a spus Steluța Cătăniciu.

"Aveți o decizie de incompatibilitate de la ANI sau nu?", a intervenit Cristian Seidler.

"Nu este decizie de incompatibilitate, este un conflict de interese administrativ. Dumneavoastră vehiculați niște lucruri care nu sunt reale", a replicat Steluța Cătăniciu în emisiunea realizată de Oana Zamfir și Răzvan Dumitrescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel