Stelian Tănase: Taxa TV e ridicol de mică, TVR nu poate supraviețui

Stelian Tănase, președinte-director general al televiziunii publice, a reclamat la Comisia de cultura, că TVR nu poate să supraviețuiască dacă taxa TV nu va fi majorată.

"Avem o taxă TV ridicol de mica, de 4 lei. Dacă nu o indexăm, pentru a asigura un cash-flow, nu vom putea plăti datoriile. Nu avem cum să supraviețuim, pentru că cheltuielile sunt mult mai mari decât veniturile pe care le avem", a explicat Stelian Tanase. El a precizat că "decizia este în mâna Guvernului, care o va amâna probabil, fiind an electoral".

Tanase a subliniat că datoria de 150 de milioane de euro a fost acumulată începând  cu anul 2005, "cauzele fiind mai multe", scrie Ziare.com.

Citește și: Replică acidă de la Guvern, pentru Stelian Tănase. Corneliu Calotă face precizări

Despre salariile din TVR, directorul general a spus că cele ale angajaților "sunt barate la 70 milioane (lei vechi - n.red.) (...) Colaboratorii primesc, în medie, 2.000 de euro, cu excepții precum Moise Guran sau Cornel Nistorescu, unde sunt incluse . Aici sunt incluse și costurile de producție ale emisiunilor respective", a adăugat Tănase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel