Replică acidă de la Guvern, pentru Stelian Tănase. Corneliu Calotă face precizări

Stelian Tănase nu a spus adevărul în totalitate și încearcă să facă un joc de victimizare politică pentru a justifica incapacitatea managerială, este replica acidă pe care Corneliu Calotă, purtătorul de cuvânt al Guvernului, a oferit-o șefului TVR, la stiripesurse.ro. 

"Este un neadevăr ce a spus domnul Tănase. De Cornel Nistorescu nu am discutat niciodată, iar despre domnul Sorin Avram mi-am exprimat îndoiala că e nevoie să plătim un om care nu performează la nivelul vedetelor existente în TVR. Am folosit numele lui Mihai Rădulescu, care în opinia mea e mai bun decât domnul Sorin Avram", a spus Corneliu Calotă, în replică la acuzele lansate de șeful TVR, în faţa Comisiei pentru Cultură a Camerei Deputaţilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, fost membru al CA al TVR,  observațiile sale vizau doar activitatea profesională a lui Sorin Avram, nu culoarea politică.

Citește și Victor Ponta și PSD, atacați de Stelian Tănase. Presiuni politice asupra TVR

"Încearcă să facă un joc de victimizare politică pentru a justifica incapacitatea managerială. Pălăria este mare, job-ul este greu. Să gestionezi o situație de criză totală la TVR necesită într-adevăr calități manageriale redutabile, ceea ce nu este cazul", a mai spus Calotă, întrebat fiind de ce crede că face şeful TVR asemenea afirmaţii la adresa sa.

Directorul general al SRTv, Stelian Tănase, a acuzat, miercuri, presiuni politice în an electoral, în Comisia de Cultură a Camerei Deputaților, precizând că fostul reprezentant al Guvernului în CA al TVR i-a cerut să îi scoată din grila Televiziunii Române pe Sorin Avram şi Cornel Nistorescu, "în mod direct, cu nume şi prenume".

"Am refuzat, mi s-a părut că s-a ajuns prea departe (...) În momentul în care mi s-a cerut de către domnul Cornel Calotă să iau aceste măsuri, am decis să ies public şi să spun", a afirmat Stelian Tănase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel