Stelian Tănase îi cere ajutorul premierului Victor Ponta

Stelian Tănase a transmis o scrisoare lui Victor Ponta prin care cere un sprijin financiar pentru "cheltuielile logistice şi tehnice" ale transmisiunilor Jocurilor Olimpice de Vară Rio 2016. 

Potrivit documentului, suma necesară s-ar ridica la 560.000 de dolari. "Deşi cheltuielile tehnice vor fi mai mici decât cele de la JO de Vară de la Londra 2012, ele depăşesc posibilităţile financiare ale TVR", se arată în scrisoarea șefului TVR.

"Televiziunea Română deţine drepturile TV exclusive pentru această competiţie sportivă şi va transmite în direct sau înregistrat în jur de 400 de ore pe TVR 1, TVR 2, TVR 3 şi TVR HD, plus interviuri, reportaje şi corespondenţe pentru jurnalele sportive şi ştiri cu şi despre sportivii români de la JO.

Situaţia financiară a TVR nu s-a îmbunătăţit, astfel încât, alături de colegii din Consiliul de Administraţie (CA) al Televiziunii Române, vă solicit susţinerea Guvernului în vederea transmiterii Jocurilor Olimpice de Vară 2016 din Brazilia", își argumentează demersul conducerea Telreviziunii publice, scrie Pagina de Media.

VEZI ȘI: Stelian Tănase, replică pentru Victor Ponta. "Chestiune de CSAT"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel