Dezbatere Iohannis - Dăncilă. Stelian Tănase, sarcastic: Miza e una singură

Analistul politic, Stelian Tănase, invitat la Realitatea Plus, a spus că nu vede rostul unei dezbateri între Iohannis și Dăncilă.

Stelian Tănase a comentat sarcastic posibilitatea unei dezbateri televizate între cei doi candidați din turul al II-lea al alegerilor prezidențiale.

”Accept că unii oameni simt nevoia unei dezbateri. Eu nu simt nevoia în acest moment pentru că nu văd ce ar putea să iasă într-o discuție între Iohannis și Dăncilă. Iohannis, probabil, că va scoate două vorbe în trei ore, că nu se va prinde ce îi spune doamna de la Videle. Doamna de la Videle nu va ști unde se află. 

Dacă se face, bine, mă voi uita cu plăcere, dacă nu se face, nu mă simt în nici un fel deranjat. (...) Miza acestei dispute este una singură: cine este președintele României. (...) A fost o campanie atât de cenușie, atât de absentă, a semănat cu Iohannis.

(...) Nu simt nevoia să o văd pe Dăncilă față în față cu Iohannis, că nu ne va aduce nimic, decât, poate, puțină distracție.” a spus analistul politic pentru Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel