Stela Popescu a murit. Radu Banciu, afirmaţii care dau fiori: Pică bine plecarea Stelei Popescu

Rodica Mitu / 24 noi 2017 / 08:26 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Stela Popescu a fost găsită decedată, joi, la domiciliul său. Jurnalistul Radu Banciu a comentat, în ediția de joi a emisiunii Lumea lui Banciu, decesul actriței.

"Un început de weekend pe care românii simpli, românii modești, masa țării, îl va petrece oarecum în jale. Cred că, din punctul ăsta de vedere, pică bine plecarea Stelei Popescu, sigur, către îngerii varietății și divertismentului, să nu uităm să spunem asta din capul locului, teatru de revistă se poate și pe altă lume, cu siguranță mult mai bine. Marea doamnă a revistei românești cu siguranță își va întâlni îngerii și demonii acolo unde speră", a spus Radu Banciu.

"Dar, spuneam, pică bine, pentru că Black Friday a trecut, sărbătorile lunii decembrie încă nu au venit și nu sunt anticipate pentru acest weekend. Cred că românul ăsta simplu, modest, cel căruia i-a fost extrem de accesibilă Stela Popescu de-a lungul carierei sale, va putea să își petreacă aceste zile de doliu așa cum știe el mai bine.

Vă amintesc, cu cinism, este singurul domeniu pe care românii îl joacă bine. Aici, parafrazându-l un pic pe Tudor Arghezi care ne transmitea de mici că moartea este un joc pe care toții îl jucăm foarte bine", a mai spus Radu Banciu.

[citeste si]

Artista va fi înmormântată duminică, la Cernica, lângă soțul său, Puiu Maximilian.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25