Stegarul dac, Avramuță, intră în greva foamei la Cotroceni

cezar-avramuta decenews
cezar-avramuta decenews

Cezar Avramuță, devenit celebru drept ”stegarul dac” după manifestările din Piața Universității, trece la forme de protest extreme: greva foamei. Avramuță își explică acțiunea pe blogul său, unde scrie că în felul acesta ia atitudine împotriva președintelui Traian Băsescu, a ilegalităților din CSM, CCR și a parlamentului impotent.

Stegarul dac nu a ratat nicio ocazie de a protesta vehement împotriva fostei guvernări și a artizanului acesteia, Traian Băsescu. Avramuță anunță că începând de luni, 18 martie, se va muta la Cotroceni, acolo unde va intra în greva foamei timp de 30 de zile.

El spune că s-a ajuns la acest protest extrem ”datorită nelegalității pe care Instituțiile Statului - CCR, CSM, Parlament, Servicii Secrete, Parchete - le comit în contra poporului român. Stegarul dac a alcătuit o listă cu motivele care l-au adus la greva foamei:

- refuzul lui ”Traian cel Mincinos” de a pleca de la Cotroceni după referendumul din vară

- parlamentul impotent care nu poate opri abuzurile și ilegalitățile

- mizeria morală din CSM și CCR și Parchete

- poziția Grupului de Dialog Social, în special a ”inteligenților” Liiceanu, Pleșu și Patapievici, ”autorii morali ai jefuirii României de către mafia portocalie”

Cezar Avramuță a avut cuvinte de laudă doar pentru magistrații morali din România, ”în frunte cu Mona Pivniceru”. Celebrul protestatar îi cheamă totodată la ”luptă” pe românii ”demni și morali”, cărora le cere implicare pentru apărarea Adevărului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel