Ştefania Ferentz, şefa de Cabinet a premierului Boc, numită la SGG

ferencz
ferencz

Şefa de Cabinet a premierului Emil Boc, Ştefania Ferentz, este, începând de luni seară, secretar general adjunct al Guvernului, iar cel care a ocupat funcţia respectivă până luni, Ştefan Gati, a fost eliberat din funcţie la cerere.

[caption id="attachment_155178" align="alignleft" width="640" caption="Ștefania Ferentz, în timpul vizitei din China"][/caption] Premierul interimar, Cătălin Predoiu, a semnat în prima zi de mandat două decizii prin care Ştefania Ferentz a fost eliberată din funcţia de secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al primului ministru şi numită în postul de secretar general adjunct al Guvernului.

Ştefan Gati, cel care a ocupat până luni această funcţie, a fost destituit la cerere, după cum reiese dintr-o altă decizie semnată de premierul interimar.

Ștefania Ferentz  este una dintre  persoanele care au făcut parte din  delegația premierului  în China, în cursul lunii august, 2011,  unde, alături de alte câteva doamne prezente în delegația română, au încălcat protocul vizitei.  La întâlnirile oficiale, doamnele trebuiau să poate ţinute închise la culoare, fuste de o lungime decentă şi nu pantaloni iar pantofii trebuie să fie fără toc.

Consiliera premierului, Andreea Paul Vass, şi şefa de cabinet a lui Emil Boc, Ştefania Ferentz, au ales să poate la întâlnirea oficială ţinute în alb. Dacă în Occident, albul este corelat cu puritatea, în lumea asiatică acesta reprezintă culoarea morţii, a doliului. Pe lângă vestimentaţia albă, Ştefania Ferentz a luat parte la salutul oficial purtând tocuri şi etalându-şi părul blond desfăcut, deşi eticheta impune exact contrariul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel