Ștefan Mandachi, protest de Unirea Principatelor, la primul metru de autostradă: Vom face hore doar când vom avea autostradă! - VIDEO

Ștefan Mandachi protestează față de lipsa oricărei decizii ferme privind autostrada Unirii, chemând oamenii alături de el exact în locul în care, în martie anul trecut, a inaugurat ”primul metru de autostradă”.

”Mai avem câteva ore până la 15:00. Vă aștept la Primul metru de autostradă din Moldova! Localitatea Cumpărătura. Nu facem hora unirii. Vom face hore doar când vom avea autostradă!!!” este ultima chemare a omului de afaceri sucevean, pe care a postat-o pe Facebook.

El îi cheamă pe moldoveni să protesteze pentru că încă nu s-a luat nicio decizie fermă privind începerea construcției autostrăzii Unirii:

”Moldova este izolată și ignorată! Murim pe capete pe șosele și rămânem abandonați și fără investiții. Vrem autostrada promisă! Vrem autostrada Moldovei, nu Autostrada scuzelor. 

Fapte, nu gargara cu scuze și amânări! Deja au început veșnicele amăgiri. Aceleași acuze și motivații.

Sărbătorim împreună Mica Unire, vineri, 24 ianuarie 2020, orele 15:00, între localitatea Suceava și Cumpărătura. Protestăm că nu se începe autostrada și ne pierdem răbdarea!

Ia cu tine un steag tricolor și vino să facem vizibilă borna autostrăzii. Ne întâlnim la PRIMUL ȘI SINGURUL METRU DE AUTOSTRADĂ DIN MOLDOVA!

Scriem cu toții o scrisoare pentru Guvern. Pregătiți-vă textul, noi pregătim cutia poștală!” este evenimentul creat de Ștefan Mandachi pe Facebook.

VIDEO

Citește și: Ștefan Mandachi, CEARTĂ cu jurnalistul Cornel Nistorescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel