Ștefan cel Mare poartă MASCĂ. Scene incredibile la Chișinău

stefan-cel-mare
stefan-cel-mare

Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt din centrul capitalei Republicii Moldova a fost surprins în dimineața zilei de sâmbătă purtând mască de protecție.

Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt din centrul capitalei Republica Moldova a fost surprins în dimineața zilei de sâmbătă purtând mască de protecție cu însemnul Partidului Acasă Construim Europa (PACE), condus de Gheorghe Cavcaliuc. Reprezentanții formațiunii politice au publicat un video pe pagina lor de Facebook cu titlul „protejăm cea mai mare valoare a țării”.

Serviciul de presă al Poliției Capitalei a declarat pentru Ziarul de Gardă că informația cu privire la amplasarea măștii pe monument a fost recepționată la ora 08.00, iar la fața locului s-au deplasat oamenii legii.

„La fața locului, s-a deplasat grupa operativă a IP Buiucani, și conform cercetării la fața locului, s-a stabilit că pe monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt, regiunea feței, este amplasată o mască de protecție pe care se află inscripția ,,PACE”. Totodată a fost sesizată Administrația Publică Locală pentru a interveni și să scoată masca. Ulterior masca a fost ridicată de polițiști“, informează Ziarul de Gardă.

Copiază

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel