STB, surprize pentru copii la relansarea liniei turistice

STB
STB

STB SA le oferă copiilor mai multe surprize, duminică, 2 iunie, cu ocazia relansării serviciului liniei turistice Bucharest City Tour, cu patru autobuze double-decker.

Copiii, dar și adulții vor fi întâmpinați la urcarea în autobuz, la cursa de plecare de la Piața Unirii, ora 12.00, atât de mascotele Mini, Max, Cuțulache şi Pisicuța cât şi de două dintre cele mai îndrăgite personaje de la Opera Comică pentru Copii. Astfel, Mini, Max, Cuțulache, Pisicuța, dar și Papagheno și Papaghena din opera Flautul Fermecat, vor oferi celor prezenți multe momente surpriză.

Program autobuze turistice

Ca în fiecare an, autobuzele vor circula zilnic, la intervale de 20-25 de minute, pe traseul cuprins între Piața Unirii şi Piața Presei. Având o capacitate de 77 de locuri fiecare, dintre care 50 pe platformă, autobuzele vor fi la dispoziția turiştilor între orele 10:00 - 21:00.

Traseul este următorul: Piața Unirii, Piața Universității, Piața Romană, Piața Victoriei, Piața Charles de Gaulle, Arcul de Triumf, Muzeul Satului, Piața Presei cu revenire prin Piața Presei, Arcul de Triumf, Șoseaua Kiseleff, Piața Victoriei, Calea Victoriei, Palatul CEC, Palatul Parlamentului.

Preţul biletului

Cardul de călătorie poate fi procurat direct din autobuz, la prețul de 25 lei. Pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 – 14 ani, prețul acestuia este 10 lei (pentru cei cu vârsta de până la 7 ani, transportul este gratuit).

Cardul este valabil 24 de ore de la prima validare, oferind flexibilitate în alegerea programului, pasagerii având posibilitatea să întrerupă plimbarea cu autobuzul supraetajat pentru vizitarea obiectivelor de interes întâlnite pe traseu şi să o continue, ulterior, cu altul, din oricare stație de pe traseu.

Ghid audio pentru turişti

Turiștii mai beneficiază de un ghid audio în limbile română, engleză, franceză și italiană, accesibil cu ajutorul echipamentelor existente în autobuz, precum și prin instalarea unei aplicații pe smartphone-ul personal în urma scanării unui cod QR afișat în autobuz.

Plecarea ultimului autobuz de la Piaţa Unirii spre Piaţa Presei se va face de la ora 21:25 iar de pe traseu se va retrage la ora 21:46 la staţia "Muzeul Satului".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel