Start-Up Nation. Ilan Laufer explică declarațiile contradictorii

Ilan Laufer, a declarat vineri că premierul a înţeles intenţia sa şi nu i-a adus niciun reproş cu privire la declaraţiile contradictorii din urmă cu două zile, privind prelungirea termenului de înscriere în programul Start Up Nation.

”Nu neapărat că mi s-a reproşat. Am avut o discuţie, i-am explicat ce s-a întâmplat, a înţeles că dorinţa mea a fost una bună, de a avea o absorbţie cât mai mare şi aici s-a încheiat discuţia”, a declarat vineri Ilan Laufer, prezent la lansarea lucrării "Carta Albă a IMM-urilor din România 2017".

”Sper că nu sunt firme care au rămas pe-afară şi care nu au reuşit să se înscrie. În această dimineaţă aveam 13.500 de planuri de afaceri depuse, 22.000 de utilizatori pe aplicaţie, iar rata de înscriere în acest moment este de patru proiecte pe minut”, a punctat Laufer.

Perioada de evaluare a dosarelor durează între 30 şi 45 de zile.

El a spus că situaţia din urmă cu o săptămână era ”aşa şi aşa”, ceea ce nu l-a mulţumit, însă a devenit ”spectaculoasă” în această săptămână, ceea ce l-a determinat, şi în urma cererilor venite de la mediul de afaceri, să decidă prelungirea termenului de înscriere. La scurt timp însă, ministrul a anunţat că termenul limită rămâne cel iniţial, 14 iulie, ora 20.00.

” Prelungirea pe care am vrut-o a fost pentru aceste firme care m-au atenţionat că nu reuşesc să depună în timp util, se pare că foarte multe dintre ele au reuşit (…) M-am consultat cu echipa mea, cu prieteni şi cu oameni din mediul de afaceri şi cu echipa din minister. A fost o decizie pe care am luat-o”, spune Laufer, care a adăugat că nu s-a consultat şi cu Guvernul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel