Starea drumurilor, ninsori. Se intervine cu 20 de utilaje pe DN

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Autoritățile anunță că se intervine cu 20 de utilaje, în această seară, pentru îndepărtarea zăpezii şi a poleiului de pe drumurile naționale din județul Brăila.

De asemenea, pe mai multe sectoare de drumuri judeţene se acţionează cu trei sărăriţe cu lamă, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, col. Ştefan Stoian. Pe DN 21 (E 584) se acţionează cu cinci utilaje, pe DN 2B cu şapte utilaje, pe DN 22 cu patru utilaje, pe DN 23 cu trei utilaje şi pe DN 22B cu un utilaj.

Pe sectoarele de drumuri judeţene Viziru - Mihai Bravu, Bărăganu - Roşiori - Ciocile - Dudeşti şi Făurei- Galbenu - Vişani se intervine cu trei sărăriţe cu lamă. Pe DN 2B, în zona Ianca, se depune zăpadă pe carosabil şi se circulă în condiţii de iarnă.

Starea vremii. ANM, informare

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare de precipitaţii, mai ales sub formă de ninsori, viscol şi polei, valabilă în întreaga ţară, până marţi la orele prânzului. Vor fi precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare şi se va depune strat nou de zăpadă, în general între 10 şi 20 cm. Temporar, în estul, centrul şi sud-estul ţării, pe arii restrânse va fi polei sau gheţuş. ANM precizează că, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, va actualiza informarea emisă luni.

Din cauza ninsorilor abundente, zeci de copaci au căzut pe DN7 - Valea Oltului, în ultimele 24 de ore din cauza ninsorilor abundente. Traficul rutier a fost întrerupt pentru 10-15 minute de mai multe ori, în ultimele 24 de ore, pentru a elibera carosabilul, de copacii doborâţi de zăpadă. Numai în cursul nopţii de duminică spre luni, pe DN7 au căzut 12 copaci. Două maşini, dintre care un automobil şi un autotren, au fost avariate luni, de arborii căzuţi pe Valea Oltului, fără să fie nicio persoană rănită, potrivit IPJ Sibiu.

Citește și: ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni, 17 - 30 decembrie 2018

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel