Starea de alertă, prelungită de astăzi în România. Ieșirea din casă după ora 22:00, condiționată. Descarcă de aici declarația și adeverința angajator

foto pixabay
foto pixabay

De astăzi, 14 martie 2021, intră în vigoare Hotărârea de Guvern care prelungește starea de alertă pe teritoriul țării noastre. 

Diferența va fi ora de intrare în casă. Astfel, dacă nu vă aflați în case la ora 22:00, trebuie să prezentați fie declarația pe propria răspundere, care prevede anumite condiții de deplasare esențiale, fie adeverința de la angajator, dacă vă aflați pe drumul serviciu-domiciliu sau invers. 

Descarcă de aici declarația pe propria răspundere pentru ora 22

Descarcă de aici adeverința de la angajator pentru ora 22

Cu privire la turismul din țara nostră, Hotărârea de Guvern limitează gradul de ocupare a spațiilor de cazare, pe care-l reduce cu 30% din capacitatea maximă, în zonele: Azuga, Bușteni și Sinaia din județul Prahova; dar și în Băile Tușnad, Borsec, Băile Homorod, Harghita-Băi din județul Harghita; Borșa și Cavnic din județul Maramureș; Poiana Brașov, Predeal și Bran din județul Brașov; Sovata din județul Mureș; Vatra Dornei din județul Suceava; Voineasa din județul Vâlcea; Zona Borlova-Muntele Mic, comuna Turnu Ruieni din județul Caraș Severin; Arieșeni din județul Alba; Durău din județul Neamț; Novaci-Rânca din județul Gorj; Păltiniș din județul Sibiu; Stâna de Vale din județul Bihor; Straja din județul Hunedoara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel