Stația de epurare a Azomureș, printre cele mai mari proiecte din lume ale Nijhuis Industries

bani-euro
bani-euro

Investiția în valoare de 12 milioane de euro în stația de epurare a apelor reziduale a SC Azomureș SA Târgu Mureș este a cincea ca mărime și complexitate pe care o realizează în acest an prin Nijhuis Water Technology.

Astfel investiția de la Azomureș se află printre cele mai importante realizate Nijhuis Industries pentru companii mari cum ar fi Shell, EXXON Mobil, Tengizchevroil (TCO) Kazakhstan sau Unilever și beneficiază de o tehnologie unică în lume, scrie Agerpres.

"Dezvoltăm tehnologii separate, adaptate în funcție de proveniența apelor uzate. Proiectarea este specifică fiecărei investiții. Suntem prezenți în România prin intermediul a 22 de proiecte, însă proiectul de la Azomureș este unul dintre cele mai mari 5 proiecte pe care le derulăm în acest an. Piața românească este foarte interesantă în perioada următoare din punct de vedere al tratarea apelor uzate. 85% dintre proiectele noastre sunt elaborate pentru clienți industriali, iar 15% pentru clienți municipali. Prin acest proiect ambițios, Azomureș investește pentru următorii 20 de ani în tratarea apelor uzate. Pentru Azomureș am gândit soluții high tech, totul este automatizat și monitorizat. Nu există o fabrică în lume în care tehnologia aplicată de noi să fie identică, pentru fiecare în parte am gândit soluții specifice, o tehnică diferită și un design diferit, inclusiv la investițiile în România, întrucât apa uzată și problemele sunt diferite", a declarat Menno Holterman, directorul companiei olandeze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel