SPP aniversare. Constantinescu: "Pregătiţi pentru sacrificiul suprem"

SPP, aniversare. Mesaj Emil Constantinescu
SPP, aniversare. Mesaj Emil Constantinescu

SPP a împlinit 28 de ani de la înfiinţare, prilej cu care Emil Constantinescu, fostul preşedinte al României a transmis un mesaj.

SPP este în serviciul fostului preşedinte Constantinescu începând cu anull 1996. Tot SPP îi asigură protecţia şi în acest moment, ca fost înalt demnitar al statului.

Despre SPP, Constantinescu a spus: "Prin prezenţa lor în proximitatea demintarilor, atât pe plan naţional cât şi prezenţa lor alături de demnitarii străini care vizitează România, sau prin activitatea pe care o desfăşoară alături de înalţi funcţionari diplomatici din organizaţii internaţionale, ofiţerii Serviciului de Protecţie şi Pază sunt un vector important al imaginii României."

Citeşte şi: Klaus Iohannis la aniversarea SPP: "Să-şi asume..."

Fiind un moment aniversar, fostul preşedinte a povestit puţin din experienţa proprie alături de SPP:

"Din propria mea experienţă, ştiu că atunci când te afli într-o ţară străină ai foarte puţine ocazii să cunoşti realităţile. Adică, percepţia asupra ţării ţi-o formezi din imaginea celor care sunt de dimineaţa până seara alături de tine. Ofiţerii SPP au ocazia să vadă şi partea practică. Ei trebuie, de la început, să-l apere cu preţul vieţii pe demnitar. Ei sunt pregătiţi pentru sacrificiul suprem. Uităm prea repede că demnitarii nu sunt o funcţie şi originea cuvântului demnitar vine de la demnitate. Adică, de la modul în care reuşeşti să reprezinţi valorile perene ale umanităţii: onoare, cinste, devotament." a fost declaraţia lui Emil Constantinescu prilejuită de eniversarea înfiinţării SPP, Serviciul de Pază şi Protecţie.

[citeste si]

Actualul şi foştii preşedinţi ai României au felicitat Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP) cu ocazia împlinirii a 28 de ani de la înfiinţare. Preşedintele Klaus Iohannis a ţinut să sublinieze, în mesajul transmis, că SPP este una dintre structurile importante ale sistemului naţional de securitate.

Au mai adresat mesaje şi fostul preşedinte Ion Iliescu, cât şi Traian Băsescu, care a subliniat că beneficiază de serviciile acestui serviciu de 18 ani.

Citeste şi: Pahonțu (SPP) - Peter Drennan (ONU), ÎNTÂLNIRE. Înaltă APRECIERE pentru SPP

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel