Sportivă rănită Calarași. A căzut de la etaj

O pugilistă de doar 15 ani s-a rănit după ce a căzut de la etajul 1 al hotelului în care era cazată. 

Potrivit antrenorului secției de box a Clubului Sportiv Municipal Călăraşi, Constantin Bebeșelea, pugilista, în vârstă de 15 ani, a încercat, în noaptea de 24 februarie, după miezul nopții, să iasă din hotel sărind pe geam, pentru a se întâlni cu prietenul ei. Hotelul se închide de fiecare dată la ora 22:00. Antrenorul ne-a declarat că fata s-a urcat pe geam, a alunecat și a căzut de la etajul unu.

După nefericitul incident, adolescenta a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență "Dr. Pompei Samarian" din Călăraşi, după care a fost transferată la Spitalul Clinic de Urgență "Bagdasar-Arseni" din București.

A fost găsită drogată 

Sportiva s-a ales cu o luxație la genunchi și două copci la buza superioară. În urma investigațiilor, medicii au depistat în organismul minorei prezenţa drogurilor.

"Marijuana rămâne în organism șase luni. Ea, cu mult timp în urmă, cu mai mulți prieteni, a fumat un trabuc cu marijuana, aceasta neștiind că fumează marijuana. Mi-a cerut voie să se ducă la o onomastică și acolo a fumat o țigară, și-a adus aminte că a tras și ea de câteva ori dintr-un trabuc care conținea marijuana. Nu a știut că a fumat marijuana. A fumat și medicii au găsit substanța în organism. Anul acesta, în august are Campionatul Național, timp suficient ca porcăriile acelea de substanțe să iasă perfect din organism. O să facem un control amănunțit la Centrul de Medicină Sportivă din București ca să vedem ce concentrație există în organism", a declarat antrenorul Constantin Bebeșelea pentru Observator de Călăraşi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel