Spitalul Județean Constanța nu mai internează bolnavi cronici în perioada festivalului Neversea

Spitalul Județean Constanța a luat decizia de a nu mai interna bolnavi cronici în perioada în care are loc festivalul Neversea. Măsura este una controversată și criticată de mulți medici. 

"S-a emis o circulară pe toate secțiile ca în perioada 5-10 iulie să nu se interneze cronici. Deci dacă suferi de litiaza biliară sau de cancer ar trebui să îți mai amâni un pic operația deoarece toate secțiile trebuie să fie pregătite să îi primească pe drogații sau bețivii care vor trece cu mâinile sau capetele prin geamuri, se vor lua la bătaie, vor provoca accidente etc. Constanța va fi, practice, un oraș închis de la Capitol înspre portul Tomis. Mazăre a distrus Mamaia. Făgădău trece la un nivel superior. Va face praf și ceea ce a mai rămas din Constanța", susține public medicul Coralia Ștefănescu conform publicției locale ordinea.ro

Directorul Spitalului Județean Constanța spune că măsura a fost luată pentru că unitatea medicală are nevoie de paturi libere în contextul în care desfășurarea festivalului va atrage aproximativ 150 000 de oameni în orașul de la malul mării. Medicul Cătălin Grasa spune că situația ar trebui să revină la normal de luni, însă cei care vor avea nevoie de îngrijiri de urgență se pot adresa Unității de Primiri Urgențe. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel