“Spiru Haret” își câștigă diplomele în instanță

spiru-haret
spiru-haret

Ministerul Educaţiei a eliberat o parte din diplomele absolvenţilor Universităţii “Spiru Haret”. Absolvenţii Facultăţii de Limbi şi literatură străină, de la specializarea engleză-japoneză, din cadrul Universităţii “Spiru Haret’ (USH) Bucureşti - specializare declarată neautorizată să funcţioneze de către Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Invăţământul Superior (ARACIS) – şi-au primit diplomele de licenţă.

Costin Munteanu

Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS) a fost obligat să aprobe diplomele absolvenţilor USH, după ce a pierdut un proces cu aceştia. Tribunalul Municipiului Bucureşti a dat o hotărâre definitivă şi irevocabilă prin care obliga Universitatea “Spiru Haret” şi MECTS să elibereze diplomle absolvenţilor.

Mai multe educatoare, absolvente ale USH, dau, la rândul lor în judecată Ministerul Educaţiei pentru a-şi obţine licenţele. Educatoarele vor fi reprezentate în instanţă de acelaşi avocat care i-a susţinut şi pe absolvenţii Facultăţii de Limbi străine.

Ministerul Educaţiei are încă sute de hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile pe care nu le respectă.

Fostul şef interimar al învăţământului declara în timpul mandatului său că procesele cu absolvenţii USH au blocat activitatea juridică a Ministerului Educaţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel