Soția unui subofițer de la Penitenciarul Rahova, măcelărită în propria casă. Dan Antonescu, ipoteze: În mod sigur, avem de-a face cu...

Anchetă după atacul sângeros asupra soției unui subofițer de la Penitenciarul Rahova
Anchetă după atacul sângeros asupra soției unui subofițer de la Penitenciarul Rahova

Dan Antonescu, specialist criminolog, a vorbit, la Antena 3, despre ipotezele posibile cu privire la atacul sângeros din București. 

Un apel la 112 anunța, în această dimineață, la ora 06:30, că un băiat de 18 ani și-a găsit mama măcelărită în casă. El ar fi dat nas în nas cu atacatori, care l-ar fi rănit și pe el. Cei doi sunt soția și fiul unui bărbat care de 30 de ani lucrează la Penitenciarul Rahova. Tânărul de 18 ani a fost dus la audieri în aceste momente, în timp ce mama sa este operată. 

Criminologul Dan Antonescu a spus, la Antena 3: 

”Cei care lucrează la dosar au obligația să ia în calcul toate variantele de lucru. Fie ar fi vorba de o răzbunare din partea unuia sau a mai multor indivizi care au avut de-a face cu acel gardian în pușcărie, fie e vorba de o tâlhărie, oamenii au găsit poarta descuiată sau au sărit gardul și au crezut că nu e nimeni acasă și au fost surprinși de victimă și au reacționat așa cum știm, fie avem de-a face cu un conflict în familie, mascat în altceva. Fiecare dintre aceste variante este luată pe rând, analizată, verificată și ulterior exclusă, rămânând pentru studiu și soluționare varianta cea mai viabilă.”

”Tentativă de omor”. Asigurările lui Dan Antonescu

Expertul criminolog a mai spus că dacă avem de-a face cu un grup de patru oameni, așa cum se știe în acest moment, ei cu siguranță au făcut foarte multe greșeli, care se vor materializa în probe, mai ales că sunt două victime în viață, până la proba contrarie. ”E un dosar care se va soluționa repede, mai ales prin prisma faptului că au făcut multe greșeli. A trecut vremea când unii dintre infractori credeau că fapta nu va fi rezolvată. Autorii vor fi identificați extrem de repede. Avem de-a face cu o tentativă de omor în mod sigur.” a spus Dan Antonescu, care a subliniat că lipsa camerelor de luat vedere nu mai are un impact semnificativ în anchetă, pentru că atacatori nu sunt ”muște” sau ”păsări” care să nu lase urme. ”Mai ales în București, fiți convinși că cei care comit astfel de fapte sunt prinși foarte repede” a conchis criminologul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel