Soția criminalului de la Onești a fost reținută

Soția criminalului de la Onești a fost reținută  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Soția criminalului de la Onești a fost reținută / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Soția criminalului de la Onești a fost reținută de Poliție.

Potrivit Antena 3, soția criminalului de la Onești, cel care a luat ostatici doi bărbați și i-a ucis, a fost reținută de Poliție. Conform informațiilor, aceasta a are 67 de ani și este suspectă de complicitate. Totodată, pe surse, soția agresorului ar fi blocat ușa apartamentului de deasupra celui în care au fost sechestrați cei doi muncitori.

Într-o intervenție la Realitatea Plus, Gabriela Ciobanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, a precizat că „în cazul soției se efectuează cercetări pentru 2 fapte de complicitate la lipsire la libertate, fiind reținută pentru 24 de ore“.

În cursul zilei de azi, zeci de polițiști, de jandarmi și de pompieri au fost mobilizați în Onești, într-o situație de criză, pe strada Stirenului. Poliția a intrat peste răpitor, iar acesta a apucat să îi rănească grav pe ambii ostatici, aceștia murind ulterior la spital. Răpitorul a fost împușcat în picioare (mai multe detalii AICI).

De asemenea, bărbatul de 68 de ani care i-a luat ostatici pe cei doi muncitori se află în stare gravă la spital. Individul a fost imobilizat de poliţişti după ce aceştia l-au împuscat în braţe şi picioare. Oamenii legii au acționat astfel în urma eșecului înregistrat la negocieri. Agresorul nu s-a supus ordinelor de a elibera muncitorii grav răniţi (vezi AICI).

VEZI ȘI Ciocan, după luarea de ostatici de la Onești: Dacă cineva vrea ca Poliția să devină un Robocop, trebuie să dea aceste drepturi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel