Doi bărbați, luați ostatici de un alt bărbat de 60 de ani. Poliția l-a reținut pe agresor, dar o victimă a murit

Doi bărbați au fost sechestrați de un alt bărbat de 60 de ani. Poliția l-a reținut pe agresor, dar o victimă a murit  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Doi bărbați au fost sechestrați de un alt bărbat de 60 de ani. Poliția l-a reținut pe agresor, dar o victimă a murit / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Zeci de polițiști, de jandarmi și de pompieri au fost mobilizați, în acest moment, în Onești, într-o situație de criză.

Update:

Potrivit Antena 3, Poliția a intrat peste răpitor, iar acesta a apucat să rănească mai grav doar pe unul dintre ei. Răpitorul este împușcat în picioare, iar una dintre victimele acestuia a decedat la spital. Este vorba de un muncitor de 37 de ani.

Știre inițială:

Zeci de polițiști, de jandarmi și de pompieri au fost mobilizați, în acest moment, în Onești, într-o situație de criză, pe strada Stirenului. Deocamdată, fiindcă acțiunea oamenilor legii este în plină desfășurare, se păstrează o discreție maximă, pentru nu a se crea panică.

Din informațiile aflate pe surse, ar fi vorba despre un bărbat recalcitrant, cu un cuțit, care proferează amenințări. De asemenea, o dubă de poliție și una de jandarmi și o ambulanță SAJ au ajuns în acel loc. Strada este blocată complet, iar mașinile parcate acolo au fost degajate.

IPJ, reacție

“În cursul acestei zile, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au fost sesizați că un bărbat, de 60 ani, din Onești, ar fi reținut, împotriva voinței lor, într-un imobil din localitate, doi bărbați, care efectuau lucrări de reparații la un imobil ce i-a aparținut celui în cauză în trecut.

La fața locului, s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, pentru luarea măsurilor legale.

Vom reveni cu amănunte, pe măsură ce acestea vor putea fi făcute publice, fără a prejudicia activitățile operative de la fața locului”, ne-a declarat comisar Gabriela Ciobanu – IPJ Bacău, informează UnupeTrotuș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel