Soros, implicare în campania din 2014. Dezvăluire bombă a unui jurnalist american

Andreea Sava l-a avut invitat  în emisiunea „Descoperiți" de la Antena 3  pe  Jacob Grandstaff, jurnalist Capital Research și autorul seriei "Fantomele lui Soros în România".

Soros. Jacob Grandstaff a vorbit în emisiunea „Descoperiți" de la Antena 3 despre investigația sa cu privire la implicarea lui George Soros în România.

Capital Research Center este un think tank fondat în anul 1984, al cărui președinte, Scott Walter, a fost asistent special al lui George W. Bush.

Din Consiliul acestui think tank fac parte oameni prestigioși, precum Michael Franc (Hoover Institution), Edwin Meese al III-lea (Fundația Heritage) și deviza lor de pe site este „Nu ne este teamă de establishment-ul de la Washington - nici de cel Republican, nici de cel Democrat. Și de nimeni altcineva. Credem în piețe libere, guvern constituțional și libertate individuală. Dar faptele sunt fapte și jurnaliștii și cercetătorii merg acolo unde îi duc faptele. Nu avem contracte și nu acceptăm bani guvernamentali, niciun cent. Depindem de contribuțiile volutare pentru a ne finanța activitatea. Suntem „Capital Research Center".

Vezi si: Andreea Sava, trucuri care te motivează să faci mișcare când nu ai chef

În noiembrie anul trecut, această organizație mi-a atras atenția la o lege care se dezbătea în Parlamentul României.

Jurnalistul a explicat în ce fel a descoperit că au încercat oamenii lui Soros să se implice în campania prezidențială din 2014.

„Domnul Soros nu prea se implică în țări precum România sau Ucraina. El vrea să influențeze toată Europa. El a băgat 5,7 milioane de dolari în campania din 2014 pentru alegerile europarlamentare. Fundația la care a dat bani în România.. el a spus că toți acești bani vrea să fie utilizați pentru alegerile parlamentare și prezidențiale. Au fost două organizații care au primit bani de la Soros", a spus jurnalistul Jacob Grandstaff în emisiunea Andreei Sava de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel