Sorina Matei: Fake News Dacian Cioloș

Sorina Matei
Sorina Matei

Sorina Matei a publicat un mesaj pe Facebook sub denumirea de "Fake News Dacian Cioloș".

"Fake News Dacian Cioloș

Facts first.

*Până acum, nu s-a dat emis nicio Orodnanță de Urgentă pe Codurile Penale iar astăzi liderii coaliției au declarat public faptul că nu intenționează să emită ordonanță de urgentă pe modificarea Codurilor Penale.

*Dacian Cioloș este premierul României care a modificat Codurile Penale prin ordonanță de urgență în data de 18 Mai 2016.

*De asemenea, pe 11 Martie 2016, tot în şedinţă de guvern, Dacian Ciolos emisese o altă Ordonanţă de Urgenţă (OUG nr. 6/2016 - unele măsuri pentru punerea în executare a mandatelor de supraveghere tehnică dispuse în procesul penal) prin care a modificat Legea nr. 135/2010 privind Codul de procedură penală, Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, Legea nr. 508/2004 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea în cadrul Ministerului Public a DIICOT, Legea nr. 14/1992 privind organizarea şi funcţionarea SRI", este mesajul publicat pe rețeaua de socializare Facebook de către jurnalista Sorina Matei.

Ce a zis Dragnea luni

Liderul PSD Liviu Dragnea a spus luni, 25 iunie, că nu va fi nicio Ordonanță de Urgență în ceea ce privește Codurile penale. Întrebat dacă e exclus să adopte o astfel de Ordonață, Liviu Dragnea a spus că e exclus.

Vezi și: Sorina Matei, mesaj după anunțul lui Iohannis


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel