Sorina Matei: Fake News Dacian Cioloș

Rodica Mitu / 25 iun 2018 / 21:05 Salveaza PDF Comentarii
Sorina Matei
Descriere foto: Sorina Matei

Sorina Matei a publicat un mesaj pe Facebook sub denumirea de "Fake News Dacian Cioloș".

"Fake News Dacian Cioloș

Facts first.

*Până acum, nu s-a dat emis nicio Orodnanță de Urgentă pe Codurile Penale iar astăzi liderii coaliției au declarat public faptul că nu intenționează să emită ordonanță de urgentă pe modificarea Codurilor Penale.

*Dacian Cioloș este premierul României care a modificat Codurile Penale prin ordonanță de urgență în data de 18 Mai 2016.

*De asemenea, pe 11 Martie 2016, tot în şedinţă de guvern, Dacian Ciolos emisese o altă Ordonanţă de Urgenţă (OUG nr. 6/2016 - unele măsuri pentru punerea în executare a mandatelor de supraveghere tehnică dispuse în procesul penal) prin care a modificat Legea nr. 135/2010 privind Codul de procedură penală, Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, Legea nr. 508/2004 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea în cadrul Ministerului Public a DIICOT, Legea nr. 14/1992 privind organizarea şi funcţionarea SRI", este mesajul publicat pe rețeaua de socializare Facebook de către jurnalista Sorina Matei.

 

Ce a zis Dragnea luni

Liderul PSD Liviu Dragnea a spus luni, 25 iunie, că nu va fi nicio Ordonanță de Urgență în ceea ce privește Codurile penale. Întrebat dacă e exclus să adopte o astfel de Ordonață, Liviu Dragnea a spus că e exclus.

 

Vezi și: Sorina Matei, mesaj după anunțul lui IohannisTe-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23