Sorina Matei, mesaj după anunțul lui Iohannis

Sorina Matei
Sorina Matei

Sorina Matei a transmis un mesaj după ce Klaus Iohannis a anunțat, sâmbătă, la Sibiu, că va candida pentru al doilea mandat de președinte al României.

"Klaus, în a 16-a zi de încălcare a Constituției din primul mandat, anunță că mai vrea încă o dată să candideze la Președinție.

Constituţia României. Art. 1 Statul român. (5) În România, respectarea Constituţiei, a supremaţiei sale şi a legilor este obligatorie.
Constituţia României. Art 147. Deciziile Curţii Constituţionale.(4) Deciziile Curţii Constituţionale se publică în Monitorul Oficial al României. De la data publicării, deciziile sunt general obligatorii şi au putere numai pentru viitor.

Facts don't care about your feelings. Facts first", a scris, sâmbătă, 23 iunie, Sorina Matei pe rețeaua de socializare Facebook.

Ce declarase Iohannis de la Sibiu

"Am luat o decizie importantă și vreau să o comunic acum, aici, în această dimineață frumoasă. Sunt ferm hotărât să candidez pentru încă un mandat de președinte al României", a fost anunțul scurt făcut de Klaus Iohannis.

Șeful statului se află sâmbătă dimineață la Sibiu pentru a se întâlni cu foștii colegi, la 40 de ani de la terminarea Colegiului Naţional "Samuel von Brukenthal".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel