EXCLUSIV  Sorin Susanu: Sunt presiuni. Comisar-șef adjunct de la Protecția Consumatorului, BĂTUT în secuime

Sorin Susanu, șef regional al ANPC Brașov a relatat la interviurile DCNews despre presiunile imense pe care instituția trebuie să le înfrunte în județele Harghita și Covasna. Susanu a povestit despre situații în care s-a ajuns chiar la violență. 

Șeful regional ANPC spune că a existat o situație în care un șef al ANPC Covasna a ajuns să fie bătut pe o chestiune similară cu situația micilor de la Kaufland. Totodată, Sorin Susanu spune că mașina ANPC a fost distrusă cu ocazia zilei naționale. 

"Discutând pe această latură, problema îmbracă diferite nuanțe. Dacă stau să mă gândesc la ceea ce i s-a întâmplat comisarului șef adjunct din Covasna, care a ajuns să fie agresat fizic de două persoane într-o benzinărie pentru probleme similare, mi se pare inacceptabil. S-a judecat acea chestiune, au fost condamnați vinovații. Totuși, e o chestiune care rămâne. Mai mult decât atât, cu ocazia Zilei Naționale, în urmă cu ceva timp, mașina instituției a fost vandalizată. Au fost discuții referitoare și la alte aspecte. De exemplu, de ce au amplasat o plăcuță cu imnul național pe clădirea instituții sau alte chestiuni de genul acesta. Totodată, pot să interpretez ca pe o intimidare și autosesizarea CNCD-ului din urmă cu ceva timp, datorită unor controale pe care le-am făcut în județul Harghita. Din fericire, am putut să dovedesc cu înregistrări video ce s-a întâmplat și în acest fel lucrurile s-au încheiat, dar puteam să nu le am și să fie discuții," a declarat Sorin Susanu la interviurile DCNews.

Vezi răspunsul complet:  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel