Sorin Oprescu: Toate bannerele PDL vor fi date jos

Sorin Oprescu, a declarat vineri că toate bannerele PDL Bucureşti despre greva parlamentarilor USL vor fi date jos din ordin de primar general, întrucât "nu suntem în campanie electorală".  "Eu merg după lege. O parte dintre ele au fost deja date jos", a mai spus Oprescu.

PDL Bucureşti se plânge că primarul general al Capitalei a dispus ca bannerele PDL Bucureşti despre greva USL au fost date jos şi transmite că "Sorin Oprescu îi apără pe chiulangii şi se plasează în postura de simplu subaltern ascultător al lui Crin Antonescu şi Victor Ponta".

"Prin această hotărâre (...) nu numai că Primarul General în funcţie dovedeşte încă o dată că nu este independent aşa cum pretinde, dar se arată dispus să facă munca murdară a USL în campaniile electorale care urmează. Pentru asta, nu se dă în lături nici de la a-i apăra pe cei care încasează milioane de euro din banii românilor şi care lipsesc cu nesimţire din Parlament", se arată într-un comunicat al PDL Bucureşti.

Potrivit democrat-liberalilor, decizia de a da jos bannerele PDL Bucureşti este deopotrivă ilegală şi abuzivă, toate fiind amplasate conform legii, cu autorizaţie de la primăriile de sector. PDL Bucureşti îi atrage pe această cale atenţia edilului-şef al Capitalei că încalcă legea şi se face pasibil de o acţiune în judecată.

Citește și: Protest spontan al PDL în faţa Primăriei Capitalei. Unde sunt dubele Jandarmeriei?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel