Sorin Oprescu, noi rețineri la DNA. Trei nume importante

Noi rețineri în dosarul lui Sorin Oprescu.

CITEȘTE ȘI: Arestare Sorin Oprescu: ce spun medicii

Șefii Centrului Cultural Palatele Brâncovenești, Florin Supeală și Ruxandra Petroi Avasiloae, au fost reținuți de procurorii Direcției naționale Anticorupție, informează Agerpres.

Procurorii DNA au efectuat duminică percheziții domiciliare la trei instituții publice — Primăria Capitalei, Administrația Cimitirelor și Centrul Cultural al Palatelor Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului în dosarul în care a fost reținut Sorin Oprescu.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Secția de Combatere a Corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2013 — 2015. În cursul zilei de 6 septembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații, situate în municipiul București și județele Bacău, Călărași și Ilfov, din care 3 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", se arată într-un comunicat al DNA.

VEZI ȘI: Klaus Iohannis, reacție după reținerea lui Sorin Oprescu

Șoferul lui Oprescu, reținut

Fostul șofer al primarului Capitalei Sorin Oprescu a fost reținut de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Aceleași surse au susținut că este vorba de Stanca Cristian, zis Grenadă, fost angajat în cadrul Primăriei. Stanca ar fi fost reținut pentru mai multe fapte de complicitate la luare și dare de mită, dar și trafic de influență.

Procurorii DNA l-au reținut pe Sorin Oprescu, primarul municipiului București, pentru luare de mită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel