SORIN OPRESCU și-a suspendat consilierul personal, prins în flagrant

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, l-a suspendat pe consilierul personal prins în flagrant de DNA în timp ce lua 25.000 de euro pentru a interveni la Primăria Capitalei, pentru o decizie favorabilă pentru un om de afaceri. 

Consilierul Solomon Wigler este acuzat de cinci infracțiuni de trafic de influență pentru care a cerut 230.000 de euro, din care a primit 204.000 de euro, potrivit DNA. El a fost prins în flagrant de procurori după ce omul de afaceri pentru care a intervenit l-a denunțat la DNA. 

DNA: Consilierul lui Sorin Oprescu a primit 204.000 de euro pentru trafic de influență

"Primarul General al Municipiului București a luat măsurile care se impun în conformitate cu legislația în vigoare, procedând la suspendarea domnului Solomon Wigler din funcția de consilier. Primăria Municipiului București a pus și pune la dispoziția organelor de cercetare toate informațiile, documentele și înscrisurile solicitate de către acestea", arată un comunicat al Primăriei Municipiului București, trimis, joi, după ce DNA a comunicat oficial informațiile despre reținerea lui Solomon Wigler. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel