Sorin Kosz, coordonatorul Digi 24 online, demisionează

Sorin Kosz, coordonatorul departamentului online al stației de știri, care se ocupa de site-ul postului TV, părăsește redacția începând cu 1 ianuarie, potrivit paginademedia.ro.

Sorin Kosz a coordonat site-ul Digi24.ro din august, 2014,  venind de la Realitatea TV unde a coordonat  site-ul televizoiunii timp de trei ani și jumătate.

Sorin Kosz a lucrat în trecut pentru ziarele locale ale Publimedia, ulterior a devenit publisher la Gandul.info, pentru ca în 2008 să treacă director la Realitatea TV Timisoara.

"Eu mi-am arătat disponibilitatea de a face acest pas în urmă cu o lună și jumătate, când au apărut mailuri din cazul Gala Bute, în care apărea și numele meu", a declarat Kosz. (n. red. Este vorba de câteva mesaje dinspre Tudor Breazu către Sorin Kosz, pe când lucra la Realitatea.net). "Trebuie precizat totuși că tot ce s-a întâmplat atunci, tot ce a ieșit în acele mailuri, a fost în contextul în care Realitatea TV avea un contract cu o instituție a statului - Ministerul Turismului, cu care producea o rubrică", a explicat Kosz pentru sursa citată.

"Le-am spus celor de la Digi că, în cazul în care consideră că le cauzează prejudicii de imagine, au demisia mea pe masă", a mai spus Sorin Kosz.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel