Sorin Grindeanu, nou ATAC la Liviu Dragnea: Să își asume. Să NU fugă

Sorin Grindeanu îl atacă din nou pe Liviu Dragnea.

"Am ţinut neapărat să vin să mă consult cu colegii mei. A fost emoţionantă această întâlnire ca pentru orice om. A fost o întâlnire de la 120 de oameni, la sute de oameni din toată regiunea. E emoţionant cum am fost primit. Am vrut să văd dacă în Timişoara, în PSD, pentru că e extrem de important, mai sunt oameni cărora să nu le mai fie frică. Reacţia oamenilor din Timişoara, din Caraş, aţi văzut-o", spune Grindeanu.

"Am mai vrut să transmit o dată domnului Liviu Dragnea să realizeze în ce situaţie a dus acest partid. Să îşi asume. Să fie bărbat politic şi să hotărască Congresul linia partidului. Asta i-am transmis şi azi şi în urmă cu câteva zile.”, a mai spus premierul.

”Eu nu mă agăț de acest scaun. Pentru mine și colegii mei este important un singur lucru: PSD să rămână la guvernare, iar acest lucru Liviu Dragnea nu l-a garantat, iar consultarea în partid să se facă în Congres. Liviu Dragnea să fie un adevărat bărbat politic și să demisioneze, iar acest lucru îl voi face și eu. Aceasta este dorința mea și a colegilor mei”, a conchis Grindeanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel