EXCLUSIV  Sorin Grindeanu, la DC News TV. Ce ar trebui să facă OPOZIȚIA? Criză sau în catastrofă economică? Răspunsurile, în emisiunea lui Dumitrescu

Premierul Sorin Grindeanu vine la emisiunea "Ce se întâmplă?", la DC News TV, cu Răzvan Dumitrescu.
Premierul Sorin Grindeanu vine la emisiunea "Ce se întâmplă?", la DC News TV, cu Răzvan Dumitrescu.

Premierul Sorin Grindeanu vine la emisiunea "Ce se întâmplă?", la DC News TV, cu Răzvan Dumitrescu.

Jurnalistul Răzvan Dumitrescu vă invită să urmăriţi o nouă ediţie a emisiunii ”Ce se întâmplă” la DC News şi DC News TV. Ziaristul îl are drept invitat joi, 20 mai, la ora 12.00, pe Sorin Grindeanu.

”Ce ar trebui să facă OPOZIȚIA, dar nu poate sau nu vrea? România este în criză sau în catastrofă economică? Ce face puterea cu banii de la UE, dar nu vrea să ne spună? Pandemia se stinge sau e doar o pauză estivală? Cine stă cu mâna pe buton și cum i-au dat de gol cifrele!”, a scris jurnalistul Răzvan Dumitrescu despre ediția de joi a emisiunii ”Ce se întâmplă” la DC News şi DC News TV. Stați cu noi joi, 20 mai, de la ora 12.00 pentru o emisiune explozivă!

Cine este Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu este un politician, de profesie informatician, care a ocupat funcția de prim-ministru al României din 4 ianuarie 2017 pana la 29 iunie 2017, fiind al 104-lea prim ministru al țării din 1862, de la unirea guvernelor Principatelor Unite. În prezent, premierul României este președinte la (ANCOM) Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații.

A intrat în politică în noiembrie 1996, când a devenit membru al PDSR. Doi ani mai târziu, în octombrie 1998, a devenit vicepreședinte al Organizației de Tineret a PDSR Timiș, iar în decembrie 2001 – vicepreședinte al Tineretului Social Democrat Timiș. A fost membru în Biroul Executiv Județean al PSD Timiș (din octombrie 2002), membru în Consiliul Național al TSD (din noiembrie 2002) și președinte executiv al Organizației Județene a PSD Timiș (din decembrie 2003). La alegerile din 2012 a obținut un mandat de deputat de Timiș din partea Partidului Social Democrat, funcție din care a demisionat la 30 iunie 2016, pentru a ocupa funcția de președinte al CJ Timiș.

Între 17 decembrie 2014 și 15 noiembrie 2015 a fost ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale, în Guvernul Ponta.

În decembrie 2014, după începerea urmăririi penale împotriva lui Titu Bojin, Sorin Grindeanu a devenit președinte interimar al filialei PSD Timiș. În data de 19 iunie 2015 a fost ales președinte al PSD Timiș. După alegerile locale din 2016 a fost ales președinte al CJ Timiș în urma unui protocol de colaborare încheiat între PSD și ALDE.

Alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 au fost câștigate de PSD, care a obținut majoritatea relativă în Parlament, cu 45,67% din voturi la Senat și 45,47% la Camera Deputaților. După ce președintele Klaus Iohannis a refuzat prima propunere din partea PSD pentru funcția de premier, anume politiciana Sevil Shhaideh, a fost înaintat numele fostului ministru Sorin Grindeanu. Pe 30 decembrie, Grindeanu a fost desemnat premier de către președinte.

VEZI ȘI: Ce mi-a spus Adrian Rădulescu, când i-am luat interviul în studioul DCNews. Sfatul care m-a ghidat de atunci

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel