Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se pregătesc de Crăciun

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, motiv pentru care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor începe pregătirile pentru masa festivă încă din prima confruntare pe echipe, difuzată diseară, de la 20:00, pe Antena 1.

Tema primei probe îi va provoca pe cei optsprezece bucătari talentați aleși de chefi în sezonul șase să pregătească antreuri pentru masa de Crăciun, însă, ca de obicei, fiecare echipă va fi nevoită să construiască farfuria în jurul unui preparat vedetă. Deși sărbătorile sunt înconjurate de o atmosferă magicăși de armonie, prima luptă culinară a sezonului va fi presărată cu multe momente tensionate, dar și cu multe emoții pentru concurenți. Pe rând, fiecare trupă de bucătari se va confrunta cu câte o problemă la bancul de lucru, iar incertitudinea din platou îi va face pe chefi să răbufnească: ”Nu înțeleg ce se întâmplăîn acest moment! Cred că nu mai înțeleg nimic din bucătărie în general.”, afirmă chef Sorin Bontea.

(w670)

"Magicianul", printre invitați


Invitații speciali ai serii sunt actorii din serialul ”Fructul Oprit”, difuzat de Antena 1. Marian Râlea, Adriana Trandafir și Virginia Rogin, alături de alți colegi din distribuție, sunt doar o parte dintre cei care vor decide soarta echipelor. Verdictul primului battle din sezon este extrem de important pentru moralul trupei de bucătari, iar chefii își pun speranțe ca cei aleși să fuzioneze ca o adevărată echipă și să lupte pentru victorie. Dar până la câștig, aceștia trebuie să treacă printr-o probă de gătit, o jurizare de foc și să facă față celui mai tensionant moment de la ”Chefi la cuțite”, cel în care banda începe să dezvăluie voturile finale: ”Așteptarea farfuriilor este, ca de fiecare dată, îngrozitoare!”, ”Suntem la sezonul șase și eu încă am palmele umede. Zici că sunt în clasa întâi!”,vor afirma chefii Dumitrescu și Scărlătescu.

(w670)

Cum se vor descurca echipele sezonului șase în prima confruntare, dar și cine va intra din prima zi la duel, telespectatorii Antena 1 vor vedea diseară, de la 20:00, la ”Chefi la cuțite.

VEZI ȘI:

Chefi la cuțite, prima confruntare pe echipe: Cine va primi amuleta

Andreea Bălan și soțul ei, la Chefi la cuțite 2018. Surpriză la Antena 1


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel