Chefi la cuțite, prima confruntare pe echipe: Cine va primi amuleta

Chefi la cuțite, battle 1
Chefi la cuțite, battle 1

Trupele de bucătari din sezonul 6 "Chefi la cuțite" își vor ocupa locurile la bancul de lucru luni seară, de la 20:00, pe Antena 1, în prima confruntare pe echipe.

Entuziaști, plini de energie și cu "poftă" de gătit, cei optsprezece concurenți talentați vor fi luați prin surprindere de mișcările strategice ale chefilor, căci jurații se pregătesc să-și folosească cele mai valoroase atuuri încă din primul moment: " În șase sezoane nu am avut atât de multe emoții cum am azi. Sunt convins că se va face o mișcare...și sunt convins ce mișcare.", mărturisește chef Dumitrescu.

Câștigate în perioada preselecțiilor, amuletele au stârnit un război tacit între chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, război ce va aduce multă tensiune în momentul în care unul dintre ei va decide să facă primul pas spre o luptă "la cuțite": "Sper că această amuletă va aduce mai multă pace în platou, în această seară."

Cele 12 avantaje din joc sunt valabile până în ultimul battle, fără a include semifinala și semifinala, însă doar unul dintre cele disponibile poate fi utilizat, fără doar și poate, numai în prima confruntare pe echipe. Tocmai de aceea, chef Bontea, cel care și deține patru cartoline extrem de valoroase va face o mișcare memorabilă: "Cred că vrei să mi-o furi pe Maria. Bine nu o să îmi fie, Maria e cuțitul meu de aur. Să îmi lași copiii în pace!", afirmă chef Scărlătescu neliniștit.

(w670)

Despre ce amuletă este vorba, ce decizie va lua Sorin Bontea, dar și care va fi reacția colegilor săi, telespectatorii pot vedea luni seară, pe Antena 1, în prima confruntare pe echipe a sezonului șase, o luptă a tensiunii și emoțiilor intense. Surprizele culinare nu se termină aici, pentru că Gina va face și ea o mișcare ce-i va lua prin surprindere pe cei din platou: "Vreau să vă gândiți la câte un concurent din echipă în care aveți încredere că poate să comunice cu voi și telepatic.". Ce alegeri vor face jurații, cum va decurge prima sesiune de gătit din sezonul șase și ce echipă va învinge, toate acestea într-o nouă ediție "Chefi la cuțite", luni, 17 decembrie, de la 20:00, pe Antena 1.

Vezi și: Andreea Bălan și soțul ei, la Chefi la cuțite 2018. Surpriză la Antena 1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel