Sorin Blejnar-Dan Șova, replici acide. "Infractor NOTORIU al României"

Sorin Blejnar
Sorin Blejnar

Dan Șova și Sorin Blejnar își împart replici dure, după ce purtătorul de cuvânt al PSD a fost la DNA pentru a i se aduce la cunoștință calitatea de suspect. 

OFICIAL DNA: De ce este urmărit PENAL Dan Șova

"Nu am nimic de ascuns. Eu sunt complice pentru că eram conducătorul firmei care a salvat cele două termocentrale. Nu poți să reții complicitatea la abuz în serviciu unui avocat care a încheiat un contract. Singurul abuz pe care eu îl rețin e al lui Blejnar. E hilar să răspund în fața procurorilor la aberațiile unui infractor notoriu al României. Acum nu spun că e un dosar politic, dar e ciudat că apare acum, când eu sunt purtătorul de cuvânt al campaniei unui candidat la președinția României. Pentru controalele ANAF e de vină Traian Băsescu, cel care a dat ordin să se ajungă la Victor Ponta și s-a ajuns la mine", a declarat Dan Șova, la Realitatea TV. 

Dan Șova, la DNA. Este URMĂRIT PENAL. Prima reacție

"Sunt acuze nefondate la adresa DNA. Eu nu am făcut decât să respect legea. Dacă domnul Șova va fi anchetat și va fi nevinovat, este nevinovat. Nu cred că este domnul Șova infractor național. Sunt glumițe ce spune domnul Șova. Nici dumnealui nu crede așa ceva. E o încercare disperată de a-și apăra imaginea. Cu toată fermitatea, nu mi-a dat nimeni niciodată o dispoziție, nici măcar prim-ministrul, cu atât mai puțin Președintele", a replicat Sorin Blejnar, la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel